Hamba Allah


Click here for Myspace Layouts

Monday, December 5, 2011

My fake family in FB

(my Hyunah ><)


harini saye nak cakap pasal Fake family kat FB nieh .
family saye semua yg kpop roleplayer punye .

First ialah My Saeng , Jiyeon T-Ara .
die budak yg baik tapi nakal skit .
nak tengok fb die klik SINI

Second pulak omma saya , Sunny SNSD .
dia seorang penyayang ,dulu die married ngan appa saye but sekarang dah cerai .
nak tengok fb dia klik SINI

Third lakk appa saya , Taecyeon 2PM .
dia nakal gakk , mcm yg saye cakap tadi , dia dah cerai.
nak tengok fb dia klik SINI

Fourth is my oppa , Joon Jun .
dia peramah , baik , bijak .
nak tengok fb dia klik SINI

Last kali ialah my Junhyung Beast ,
dia ex namja saye , but sekarang die jadi abg saye .
lama dia tak online fb , dia dapat demam panas , sian dia .
nak tengok fb dia klik SINI

okeh , takat nie je ,
paiipaii , SARANGHAE ~!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
YoonA - Girls' Generation SNSD