Hamba Allah


Click here for Myspace Layouts

Tuesday, September 21, 2010

Sape kate adew couple dlm islam??

trend couple mmg pemes gila kan skg..gila pon x pemes cam die..bhahaha..dari jenis couple yg tadek otak smpai buat anak sehingga lah golongan2 kepale-otak-bajet-pandai iaitu siswa siswi kite..x kirelah uitm ke,upm ke,ukm ke,uia ke ( erk ade jugak ea )..sume mao couple..yg budak2 U ni ade due jenis pair ,satu yg ade akal tp x gune akal pastu wat anak..satu lagi ade akal ade iman then couple care islam..bhahaha..

gua pon tataw couple cara islam ni sahih ke idak..gua bukan ape,manusia ni bukan boley kire sgt..siang jadi tok imam malam merempit..kasi pil kuda amek kau lalok la die..so pada pikiran gua couple cara islam,erk,x payah lah~

mesti korang akan cakap,alah x kan la nak kawen teross..ni bukan zaman dulu2..sume orang baik..skg kene carii calonn dluu..susahh nak carii org baik2..kene tapiss dlu..

yer cari lah calon anda tu..carii..x salah pon..ustat kat tibi pon cakap suruh cari,tp jgn la cari awall sangatt..baru stdy kat matrix dah gedik nak carik,tu gatai name die..lain la hangpa suma da ade plann baikk punya nak nikahh awall..

dah carik tu,x yah gedik couple lah..nak rindu2 lah..nak miss2 lah,nak love2 lah..kawan sudeyy..bermesra pas kawen,bleh ? lagi nikmat kot ^^

carik then cop je..at least gtaw die " awak2,sy ni suke awak..sy pon taw awak suke sy..kan3 ? ye la sy kan cute2 gitu..so nti dalam 3 taun saye merisik awak..sy tggu awak ni..betolll "

haa dah kene copp,okei la tu..tapi make sure pompuan tu setuju la..jgn korang gedix pakse die suruh setuju plak..bhahaha..tu BA ALIP NGANG..bangang..hahahah.

sudah2..gua malas beleteq dah...nti korang ckap " eleh sonozaki auni,bajet ustazah la tuh nak nasihat gua "

bhahaha kalo gua ustat gua x cakap camni..gua cakap care lembut sebab imann yg bentukkan personaliti..gua bukan ustat..tp gua nak folo ape yg 'tuan' gua suruh buat,at least gua buat bnde yang senang ( amar makruf nahi mungkar ) ..bnde yg susah2 dah gerenti gua pon susah nak buat..bhahah..

ni korang bace yg kat bawah niii..ISI PENTING KENAPE DAN MENGAPA GUA CKAP TaDEK COUPLE DALAM ISLAM...gua cedukk dari fb orang je..gua x mnx izin die pon..sebab ni ilmu Allah..nabi kite pon suruh sebar..soo sebarr je lahh..ntii insyaAllah die akan dapat pahale..Allah taw kite buat ape..x yah nak gtaw die kite solat hari2 sebab die tgok kite setiap saat =P

PC!!!

adusss!!!!ak dh xleh nk bukak PC agi(ni ak bukak diam2)....sbb abg ak nk PMR.....Gud luck kepada yg menduduki UPSR and PMR......tpi skit ati.....ayh ak slalu sorok keyboard ngan modem(wireless)ak nk guna pown xleh...k lah nk chow....bye...

There was an error in this gadget
YoonA - Girls' Generation SNSD