Hamba Allah


Click here for Myspace Layouts

Sunday, January 23, 2011

Bowink!

Arini terrasa bowink sangat...x taw naa wt pew daa...slal00 x la bowink sangat...dh lar arinie x dpt gi kedah,bnyk keje skowlar lak tuh...ish3....tpi yg pnting saia dh siapkn keje skowlar(yey!)...k larr.nk kuar gi mkn jp..taaa...bye!

Azzam!

Ini ialah Azzam Ik2.Saia minat sangat kt dye(x larr smpai gila sangat kt dye).dye nie cool,macho lak tuh.saia slal00 chat ngan dye kt fb.saia dh jfi adek angkat dye....umo dye tok 2011 ialah 14 x silap saia...okee,x daa nk citer dh..bye...

Friday, January 21, 2011

aahaha

ahaha..lwak sungguh...sesudah 5 tahun...korang bca lak dari bwah ke atas...jgn baca dari atas ke bawah lak

Wednesday, January 19, 2011

Cinta Medik

haa , sapee tao ni pelakon citer ape angkat tangan ? HAHA , ni laa cerita ' Cinta Medik ' . ni about bakal bakal doktor gituu ;D ta tao laa korang tao ke ta citer ni , tapi seriously best ! sweet seyh citer ni , exactly mcm kehidupan seharian . ta rse mcm diorang berlakon pon . hensem ? cun ? confirm laa enn . tengok gmbr at atas ue . yg best nyee citer ni sbb jalan citer nye mcm laen drpd yg laen . ta pernah lagyy found citer camni .

mehh na storey siked . citer dia pasal student at satu Universiti ni . tigaa laki , tigaa pompuan . semua amik course medik . then terjalinlah cinta diantara mereka bertigaa * PERGHH , ayat ! fik wif tasha , sharif wif su and khai wif nadia . sweet seyh !

haa , meh na kenalkan pelakon nye . darii belakang :

MUHAMMAD IQRAM DINZLY sebagai FIKRY ( FIK )
FOUZIAH GOUS sebagai NATASHA ( TASHA )
AZIZAN NIN sebagai SHARIF
BAIZURA KAHAR sebagai SUHANA ( SU )
AHMAD AWALUDDIN ASHAARI sebagai KHAIRUL ( KHAI )
RAJA FARAH sebagai NADIA

naa tgok citer nye ? waktu siaran dia setiap hari Isnin until Jumaat pukol 1.30 ptg . tengok , jangan ta tengok ! * cewahh , mcm iklan tv enn ? HAHA , ta kesah pon . kalao malas na tengok at tv , carii la at youtube . enjoy it . na tengok Cinta Medik 2 ouh !
oke laa , daaa , bybye , wassalam .

Saturday, January 8, 2011

karangan keje skola aku!

Hobi

Setiap orang mempunyai hobi yang tersendiri.Terdapat pelbagai jenis hobi yang berfaedah dan banyak manfaat. Contohnya, menonton, menjahit, bertukang, bermain, berkebun,berkelah, memancing, melukis,membaca dan lain-lain lagi.

Hobi saya ialah menanam. Menanam mempunyai banyak faedah. Antaranya, menanam boleh menyihatkan badan. Ini kerana ia boleh mengeluarkan peluh.Apabila kita berpeluh, itu maknanya kita sihat dan tentulah kita tidak mempunyai penyakit.Kita juga dapat mengetahui cara-cara untuk menanam dan sebagainya.

Dengan hobi kita boleh mengisi masa yang terluang.Ia boleh menghilangkan rasa bosan. Selain itu, kita juga dapat mengisi masa dengan baik daripada mengisi masa dengan perkara-perkara yang tidak berfaedah seperti merokok, melepak dan sebagainya.

Menanam juga dapat menambahkan pendapatan.Caranya ialah seperi menjual hasil tanaman.Sayur-sayuran dan buah-buahan adalah antara hasil tanaman yang sesuai dijual.

Hobi sangat diperlukan untuk melegakan tekanan perasaan. Apabila kita melakukan perkara yang membuatkan kita gembira, maka tiada lagi tekanan perasaan. Ia adalah perkara yang sangat mudah dilakukan.

Hobi sangat penting untuk setiap orang. Tanpa hobi, kita tidak mungkin mendapat faedah sebegini. Jadi milikilah hobi yang berfaedah supaya masa kita tidak terbuang dengan perkara yang sia-sia.

Friday, January 7, 2011

K.Fahmi ke-5 tertinggi(Twitter)


Petikan dari berita harian:
KUALA LUMPUR: Persembahan cemerlang penjaga gawang Malaysia Khairul
Fahmi Che Mat
bukan sekadar mampu menarik peminat baru ke akaun Facebook
beliau, malah menempatkannya di kedudukan kelima tertinggi di seluruh
dunia bagi trend terkini rangkaian sosial Twitter.

Dalam tempoh sejam, penjaga gawang kelahiran Kelantan yang sebelum
ini tidak begitu dikenali, meningkat secara mendadak ke tempat kelima,
menumpaskan ”Support Timnas”, yang menyokong pasukan bola sepak
Indonesia.
Fahmi juga menjadi topik paling popular untuk Twitter di Indonesia.
Laman Facebook beliau mendapat hit sebanyak 57,000 daripada peminat,
ketika artikel ini ditulis kurang daripada dua jam, berbanding tidak
lebih daripada 50,000 peminat sebelum perlawanan bermula. Khairul Fahmi,
21, berupaya menyelamatkan lebih daripada 10 percubaan mendebarkan oleh
pasukan Indonesia yang menyerang secara agresif sejurus selepas wisel
perlawanan dibunyikan. “Terima kasih kerana mengembalikan ”keseksian”
dalam bola sepak Malaysia,” kata seorang peminat dalam laman bola sepak
pemain itu.

Lima daripada 10 trend teratas Twitter seluruh dunia didominasi
perlawanan bola sepak yang berlangsung selama 90 minit pada pertandingan
akhir kedua Piala Suzuki AFF 2010 di Stadium Gelora Bung Karno.
Sebelum ini, Twitter juga menjadi platform kepada penyokong bola
sepak Indonesia yang berang dan mendakwa Malaysia memenangi perlawanan
akhir pertama di Kuala Lumpur secara tidak adil, manakala penyokong
Malaysia lebih gemar menunjukkan sokongan dan kecintaan mereka menerusi
Facebook.
Seorang lagi pemain cemerlang, Mohd Safee Mohd Sali, hampir mendapat
hit 17,000 “Like” dalam Facebook dari 15,000 pada separuh masa
perlawanan.

Mohd Safee yang menjaring gol pertama pada perlawanan akhir kedua,
turut merangkul gelaran sebagai penjaring terbanyak dengan jumlah lima
gol.

Apa yang paling menarik ialah pemain Manchester United iaitu Rio
Ferdinand turut mengucapkan tahniah kepada skuad Harimau Malaya dalam
akaun twitternya, @rioferdy5.

“Tahniah kepada Malaysia yang menewaskan Indonesia pada final Piala
Suzuki. Saya pernah bermain menentang pasukan bawah 23 tahun Malaysia 18
bulan lepas. Memang satu pasukan yang bagus,” katanya.
Dilaporkan bahawa penduduk Asia Tenggara merupakan pengguna terbesar
Twitter dan Facebook dengan Indonesia mempunyai 15 juta ”tweeters”,
ketiga tertinggi selepas Amerika Syarikat dan Brazil, manakala rakyat
Malaysia mempunyai ”friends” Facebook paling ramai dengan purata 230
setiap pengguna. – BERNAMA ,

ahaha


hahahah..ni larr karangaN YG BEST PUNYE...ayt x leh blah..dh larr campur ngan bahasa cina...wakakakorang bace rr

lala

1. Beautiful.
2. Funny.
3. Amazing.
4. Cute.
5. Random.
6. Hot.
7. Will you be mine.
8. Dumb
9. The best.
10. Loveable.
11. You're crazy.
12. Moody.
13. I hate you.
14. Special.
15. Bestfriend forever.
16. Annoying.
17. Easy to trust.
18. Fit.
19. Sexy.
20. Gorgeous.

yg mne yg sesuai ngan ak??
There was an error in this gadget
YoonA - Girls' Generation SNSD