Hamba Allah


Click here for Myspace Layouts

Tuesday, November 22, 2011

My Friend ♥

Inilah antara gambar-gambar kawan aku sama ada di sekolah atau di laman sosial.
Aku sayang depa semua
as my friend :)


Ini name dia Nur Syazwani .
kalau nak add dia kat FB klik SINI


Ini pulak name die Syahmi Idlan .
nak add dea kat fb klik SINI


Ini Amirul Zakwan .
nak add dia kat fb klik SINI


Ini Erni Annati .
nakk add dia kat fb klik SINI


yang ni name dia Nur Ain .
nakk add dea kat fb klik SINI


Ini Nur Shafikah .
tapi dea takde fb .


Ini Ikhwan .
nakk add dea kat fb klik SINI


Ini Nur Firzanah .
nakk add dea kat fb klik SINI


Ini Fatin Nursyaza .
nakk add dia kat fb klik SINI


Ini Noor Nabilah .
nak add dia kat fb klik SINI


Ini Azrin .
nak add dia kat fb klik SINI


Ini Putri/Ryn
nak add dia kat fb klik SINI


Ini Adzli Fitri .
nak add dia kat fb klik SINI

Ini Fitri Ammar *bukan gambar sebenar .
nak add dia kat fb klik SINI



Artis K-Pop yang pakai cermin mata .
















Ini diantara artis Korea yang pakai cermin mata .
^^
memakai cermin mata memang trend mase kini ,
aku ponn nak try pkai jugak .
ade banyak lagi gmbar tapi aku tak sempat nak upload ,
korang cari lah sendiri .
Kbye .

YoonYulNi

My Jun Hyung and Kim Hyuna .









Aku suka tengok depa dua orang nieh .
JUNAH COUPLE
There was an error in this gadget
YoonA - Girls' Generation SNSD